Ga naar de inhoud

Industriële daken en gevels

Dak en gevelwerken is ons vak. Vakbekwaamheid en punctueel werken zijn onze sterkte. We werken alleen met modern materieel en hechten steeds groot belang aan de veiligheid van onze werknemers. We plaatsen dagelijks geïsoleerde panelen van verschillende diktes.

Een goede dakbedekking en gevelbekleding is van groot belang voor u als ondernemer. Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat over de keuze van panelen. Wij kunnen u volledig op maat helpen met de mogelijke keuzes van panelen.

Ecopanelen zijn afgewerkt met een aluminiumfolie aan de binnenzijde.

Sandwichpanelen zijn aan de binnenkant afgewerkt met een metalen plaat.

Panelen die een polyester binnenzijde hebben zijn aangewezen voor gebouwen met een agressief karakter. Dit paneel is ideaal voor stallenbouw en functionele gebouwen die voldoende moeten geventileerd worden.       

Voor akoestische toepassingen (geluidsabsorptie) bestaat een variant met geperforeerde binnenplaat en die kan toegepast worden in ruimten met lage tot gemiddelde luchtvochtigheid.

Om te voldoen aan de hoge eisen van brandveiligheid plaatsen wij rotswolpanelen met een gecertificeerde brandwerendheid.

Voor gevelpanelen kan er gekozen worden tussen zichtbare bevestigingen en verborgen bevestigingen. Ook heeft u hier de keuze tussen microrib en gelinieerd.

Dakpanplaten worden ook regelmatig gelegd bij renovatie of nieuwbouw. Door het uitzicht van een klassieke dakpan kan je met dit paneel een mooi en stijlvol geheel vormen.

Uiteraard kan er voor bepaalde loodsen geopteerd worden voor het leggen van golfplaten of niet-geïsoleerde profielplaten.